Your search results

De 10 bästa semestervillorna att hyra i Ibiza

Posted by Sunuti on juli 8, 2018
| 0

Sunuti är stolta över att lista ett dussintals väl belägna, överdådigt utformade, djärva och extravaganta semesterfastigheter. Men även bland de bästa finns det bättre. Här är Sunuti-skribentenrnas topp 10. Dessa fastigheter sticker ut för sin charm, läget och inredning. Kolla på dem nedan.

#10 Sea View San Jose Villa

Den första San Jose-fastigheten på denna lista, med en karakteristisk San Jose-vy. Designad för att vara rymlig och lätt på ögat – den här villans interiör är elegant och fashionabelt. Utanför finns en omfattande öppen trädgård, med ett rakt vinkat poolområde. Uppe i bergen, här kan du dra full nytta av solnedgången på solnedgången. Fastigheten innehåller också ett litet gym, stort vardagsrum och innergård prydnad med en lugn koi damm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

#9 Social Abode in Santa Gertrudis

Det som gör den här fastigheten speciell är den hemtrevliga, varma inredningen – idealisk för familj och vänner. Utomhus finns ett täckt soffområde och bar, perfekt för gäster och avslappnade eftermiddagsdrycker. Poolen är klassisk med gott om utrymme i och runt för barn. Sovrummen följer samma trend, mysig och intim. Den här egenskapen gör topp 10 för sin harmoniska och välbekanta soliga atmosfär.

#8 Dazzling San Jose Property

Detta hem erbjuder förmodligen San Joses bästa utsikt vid poolen. En bred panoramautsikt utstrålas när du lämnar villans glasdörrar. Inomhus har allt konstnärligt valts, med dukdesigner som utsmycker vardagsrummet och sovrummen. Varje rum strömmar utan problem ut på utrymmet, där dagarna kan vara smidigt tillbringade med Ibizas naturliga skönhet.

#7 Santa Eularia Garden Paradise

Poolen, trädgården Ibizan chill-out är vackert härskad här. Bredvid poolen finns ett torg med utsikt över bukten och havet. Omgivningen av trästäckningen är frodigt grönt gräs och bredvid huset ett lämpligt familjerikt bord. Konsekvent i hela hemmet är en trendig men ändå tillmötesgående stil, enkel och modern. Det är omöjligt att inte känna dig som mest lugn på ett sådant sätt.

#6 Wide Pool in the San Jose Hills

Som titeln beskriver är den här fastighetens huvudsakliga fördel en bred piscine med utsikt över den överdådiga västkusten. För dem som gillar att fräsa om vattnet och ta de allra bästa utsikterna på ön, så är det här för dig. Njut av medelhavsmat på solnedgångs terrassen och dra sedan tillbaka till den här villans öppna inomhusutrymmen. En perfekt flytning mellan inomhus och utomhus uppnås vid denna glamorösa bostad.

#5 Rustic Ibizan Home

Rustika och moderna toner utmärker den här villan från resten och in i topp 5. Inuti är en hemtrevlig spansk scen med bekväma möbler och smakfulla målningar som ger huset en personlig känsla. Poolområdet är ett riktigt Ibizan Eden, omgivet av moderna plattor och solstolar, med ett öppet poolhus i ena änden. Fastigheten har också en underbar Koi-damm och en privat fotbollsplan. avrundas som en lycklig familjesemester.

#4 Wonderful Arabian Style Residence

Dekorerad för att ha en arabisk känsla, gör  verkligen denna fastighet unik. Olika Rustic Touch betyder att villan passar sömlöst med det omgivande landet. Poolen åtföljs av en frodig baldakin säng och utanför huset är en överdådig gyllene terrass. Inbäddad i San Jose Hills, det finns en underbart fredlig utsikt över kulle och havet från alla hörn av trädgården.

#3 Luxury Ibiza Town Villa 

Snygg, rak och kantig; Denna villa är synonymt med Ibizas glamour och extravagans. Villans pool och vardagsrum sträcker sig ut för att utnyttja den staggerande utsikten som erbjuds av villans avundsjuka läge. Slätten nedan lämnas nakna för att du ska beundra från en villa som är utformad för att vara showy på bästa sätt. Inne i bostaden är orörd och elegant, innehållande mästerligt inredda soffor och charmiga sovrum, välförtjänt att ta en topp 3 plats.

#2 Tranquil Finca Escape

Gömd i bergen i Las Salinas, är denna fastighet en personlig och idyllisk landsflykt. Allt i fastigheten, från poolen, till matbordet, till köksdisken är i perfekt förena. Tomten är tunn och underbart omringad av träd, med poolen som sträcker sig felfritt ut i trädgården. Blommor växer på och runt huset – och även inom rummen är de utformade för att vara jordnära och avkopplande. Soffområdet är sociala men ändå intima, sovrummen stilfulla men enkla. Detta hem är ett perfekt exempel på Ibizan polish tillsammans med öns spektakulära landskap.

#1 Ultimate Ibizan ‘It’ Villa, Cala Jondal 

Ibiza är värd för några av världens mest löjliga, galna och otroligt inspirerande hem. Detta är en av dem. Inom finns en undervatten bar, privat klubb, dygnet runt butlerservice, spa och fantastiska bostadsområden. Njut av fantastisk havsutsikt, ett dopp i mosaikens djupblå pool och bra matlagning utarbetad av fastighetens egen kock. Otroligt, himmelskt, sublimt, strålande och någon annan synonym för prakt som inte redan används – Jag kommer att tillskriva denna tomt – för att den har tjänat Sunuti-toppunkten. Här kan du njuta av kungligheter, och verkligen dig själv, i det allra bästa Ibiza har att erbjuda.

Compare Listings