Your search results

Villa med tre sovrum till salu Cala Vadella Ibiza


Fastighet

Pris
€ 2,495,000

Sovrum
3

Badrum
3

Sq. meter
210
Fastighets Id: 34841
Property Size: 210 m2
Tomtens storlek: 1,860 m2
Sovrum: 3
Badrum: 3

Villa med 3 sovrum till salu i Cala Vadella Ibiza – Vacker egendom med utsikt mot havet och solnedgången i Cala Vadella på Ibiza västkust.

Hög kvalitet och välskött fastighet i området Cala Vadella med utsikt mot havet och solnedgången på 10 minuters bilresa från byn San José och 20 minuter från Ibiza centrum.

Arkitekturen är traditionell medelhavs med en orientalisk morrocan touch. Vacker enkel, lågt underhållande tropisk trädgård med massor av palmer. Villan har ett vackert rymligt vardagsrum med ett funktionellt kök med frukostområde under ett kuperat tak. Ursprungligen hade huset 3 sovrum med badrum. Ägarna förvandlade ett sovrum till en matsal eftersom de inte behövde så många sovrum. Med lite strukturarbete kan man gå tillbaka till den tidigare rumfördelningen av huset vid behov. Det stora sovrummet ligger på första våningen med ett spektakulärt badrum i orientalisk stil, ett omklädningsrum och en privat terrass.

Det finns två bilagor på tomten, en är garaget med tvätt och värme. Nedanför poolområdet finns poolhuset med ett tomt rum, bastu och duschrum. Det finns möjlighet att köpa en 1000 m2 byggnad intill villan till ett mycket intressant pris. Cala Vadella ligger 10 minuters bilresa från den vackra byn San José. Närmaste stränder är Cala Carbo, Cala Moli, Cala d’Hort, Cala Tarida.

Sunuti säger:

Cala Vadella är en skyddad vik vid en sluttning, en spektakulär dold syn på vit sand och det vackra turkosa havet. Blissigt grunt vatten omgivet av fyllda kullar gör att Vadella känns som ditt eget personliga paradis. Prickad med glammiga vita yachts och trendiga strandrestauranger, finns här lyx i överflöd.

I närheten ligger byn San Jose de Sa Talaia vid foten av Ibiza högsta berg, Sa Talaiassa. Berömd lokalt för sin historia, har byn en medeltida barockstilkyrka och närheten till Unesco världsarv Sa Caleta. Ibizas mest spektakulära vandringar och landskap omger denna by. Den fantastiska konvergensen av Land och havet som kännetecknar Ibizas ö kan avnjutas från din solstol, till fots eller cykel, och till häst med flera ridskolor i området.

Intresserad av Ibizas världsberömda nattliv? Kombinera spänningar med avslappning. Både Amnesi och Pacha, två oförglömliga stunder i Ibizan clubbing scen, är mindre än trettio minuter bort.

Denna Eden vid havet är fortfarande mycket tillgänglig. Cala Vadella ligger 18 kilometer från flygplatsen och 20 kilometer från huvudstaden i Ibiza Town. Resan till och från fastigheten är felfri.

Havsutsikt
Garden
Balkong
Privat pool
Sauna
Double Glazing
Privat parkering
Solterass
Garage
Fullt möblerad
Storage Room

Compare Listings