Your search results

Charmigt hus med sex sovrum till salu San Agustin Ibiza


Fastighet

Pris
€ 1,250,000

Sovrum
6

Badrum
6

Sq. meter
290
Fastighets Id: 34424
Property Size: 290 m2
Tomtens storlek: 1,700 m2
Sovrum: 6
Badrum: 6

Charmigt hus med sex sovrum till salu San Agustin Ibiza. Charmigt hus i lugn miljö med integritet på en blindväg. Tomt på 1700 m2.

Sunuti säger:

Vila lugnt mellan San Antonio och San Jose, little San Augustin missas enkelt av de som inte letar efter att hitta den. En av Ibizas vackraste byar, San Augustin är anmärkningsvärt väl bevarad, så splittrad att du blir kär. På andra sidan den lokala kyrkan, en underbar byggnad badad i Balearens vita, är matstaden Can Berri Vell; Här serveras härlig och lyckligt uppfriskande lokal mat på en rymlig, idyllisk terrass. Det finns två konstgallerier i San Augustin, inspirerad av den perfekta panoramabilden som ligger runt. Tillåt dig själv i den otroliga livsstilen av denna dolda medelhavssten.

I närheten finns den fantastiska, traditionella byn San Jose. Ligger vid foten av Ibizas högsta berg, Sa Talaiassa, börjar byn många av Ibizas mest spektakulära stigar. Vi rekommenderar starkt att du trotsar värmen och utforskar bergsstigen; Din belöning blir väl värt det. När du återvänder har San Jose en underbar barockstilkyrka, omgiven av felfria medelhavskaféer och lokala restauranger som serverar uppfriskande lokala rätter. Vi rekommenderar Raco Verd, som erbjuder en mexikansk / spansk kulinarisk fest som är bevarad av både lokalbefolkningen och turisterna.

Sant Antoni de Portmany, kärleksfullt känt lokalt som ”San An”, är Ibizas västkusts nav. Den lokala anspråk på berömmelse förklarar att den kända utforskaren Christopher Columbus föddes i området. En äkta medelhavsjuvel, staden ligger på Ibizas berömda solnedgångsbro, där romantiker flockas för hjärtuppvärmande kvällsutsikt. En myriad av bländande stränder ligger i närheten; de lyckliga som bor här, lokala calas bekräftar att de är i nivå med världens finaste. Också känd för sin nattliga buzz, cocktails erbjuds på många barer som dekorerar promenaderna. Paradisets uppfattning går inte förlorad i denna vackra Ibizan-stad.

Tillgång till denna fastighet är sömlös, med flygplatsen mindre än 15 minuter bort. Ibiza skönhet, charm och lugn – den här egenskapen är värd allt.

Garden
Privat pool
VÄXELSTRÖM
Fireplace
Privat parkering
Garage
Central Heating
Fullt möblerad

Compare Listings