Your search results

Ibiza

UPPTÄCK IBIZAS MEST ÖNSKVÄRDA PLATSER ATT LEVA PÅ

Bläddra bland våra stadsguider för att lära dig om de mest önskvärda platserna att bo på i Ibiza.

Ibiza, Ön Med Kontrast

Ibiza, eller ’den vita ön’ som den också kallas, var tidigare endast känd som ett paradis för hedonism med dess superklubbar som lockade till ett festande klientel.  Men, på de senaste åren har Ibiza visat att det finns så mycket mer än ett ordstäv för överdrift. För de som verkligen kan Ibiza så vet dem att det erbjuder en rikedom av historia, kultur, gastronomi, barer, stränder och så mycket mer.    

Ser du bortom det centrala nattlivet Playa d’en Bossa och San Antonio, så är det riktiga Ibiza en ö med många kontraster. Trots de många tusentals turister som landar på Ibiza varje år så bibehåller ön mycket av dess traditionella charm. Även öns huvudstad Ibiza Stad och den UNESCO skyddade platsen av gamla staden, Dalt Vila, har hållts autentisk.

Ön Ibiza erbjuder ett torrt ölandskap som är otroligt vackert, prickat med traditionella fincas och mandelträd som blommar vitt under vintermånaderna. Den inre delen av ön är fortfarande relativt outvecklad med fredliga pittoreska Ibizan byar som San Rafael och San Miquel. Öns norra spets ger en mycket orörd, ojämn, avlägsen och vild känsla. Samtidigt erbjuder sydostkusten glamouren av en rad high-end-hotspots som rustika restauranger, kosmopolitanska fastigheter och strandklubbar som ligger på en perfekt strandlinje och är den utvalda destinationen för många kändisar och de superrika.  

Ibiza är hem till över 80 stränder och ett dussintal små bukter och sägs skryta med några av de bästa stränderna i Medelhavet!
Många av dessa stränder till och med rivaliserar Karibien med sträckor av fantastisk vit sand och lagunliknande skimrande klart turkost vatten.
 

Ibiza erbjuder massvis av hotell, semestervillor och lägenheter för allas smak och budget från basic Ibiza logi till rikedom i överflöd. Ibiza är faktiskt hem för några av de mest eleganta hotellen i Medelhavet.
Dessa inkluderar den femstjärniga Nobu Ibiza Bay som är ett exklusivt lyxhotell som ligger i den vackra och väldigt lugna Talamanca Bay.
Nobu Ibiza är känd för sitt fantastiska kök i fyra restauranger och spa. För en mer livlig upplevelse, kommer Hard Rock Hotel Playa d ’en Bossa att ge lyxfaktor till Ibizas största feststrand samtidigt som man behåller en avslappnad klubb-atmosfär i en oförglömlig omgivning.
 

Ibiza är också väldigt känt för sin kärlek till god mat. Ön är hem till ett varierat kulinariskt utbud, allt från traditionell Ibizan-rustik matlagning till internationella Michelin-stjärniga kockar. Det finns ingen brist på matställen koncentrerade nära stränderna, på landsbygden, i små byar och i synnerhet den gamla staden i Ibiza och för en mängd olika priser.
 

Ibiza har nyligen utvecklats för att bli kanske den mest fashionabla ön på Balearerna. Det lockar nu en mycket mer varierad publik som sträcker sig från internationella jet setters, till familjer och till par som är unga och gamla.
Många skulle faktiskt argumentera för att Ibiza nu är DEN mest fashinabla platsen på medelhavet! Ön har blivit en året runt plats med en växande population av permanenta ex-pat residenter. Med denna ökning i popularitet har Ibiza blivit ett attraktivt förslag för fastighetsinvesterare och de som funderar på annat liv eller en pension i solen.
Så för dem som vill köpa sin egen Ibiza-fastighet finns det ett mycket stort utbud av alternativ att välja bland, inklusive billiga villor Ibiza, till lyxvillor Ibiza, till Ibiza lägenheter till salu till Ibiza Stugor och Ibiza Hus till salu.
Ibizas fastighetsmarknad är definitivt het med priser som redan går upp på prestigefastigheterna i Ibiza, men det finns fortfarande en Ibiza-fastighet till salu som passar de flesta budgetar för dem som vill njuta av skönheten på den vita ön och allt som den har att erbjuda.

Compare Listings